Dobry mechanik-Katowice

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adam7677
    Classic
    • 2016
    • 2
    • Superb II (3T4)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Dobry mechanik-Katowice

sew1981, jak rzadko kiedy przyznaję Ziobrze rację w większości jego wypowiedzi. Nawet jeśli chodzi o to, że w Konstytucji jest zapis o rozstrzyganiu o ważności wyborów przez ustawę. Tylko, że prawo nie działa wstecz. Niech ta ustawa zostanie uchwalona w przyszłym tygodniu (w co wątpię skoro chyba dopiero w środę ma być przedstawiony w sejmie jej projekt) to ona będzie miała moc prawną w stosunku do wyborów w przyszłości. W dniu wyborów obowiązywało prawo takie a nie inne i składanie projektu ustawy tu nic nie może zmienić.
    Wnioski do sądów będą wpływać na pewno, bo całe to liczenie głosów to jest jakiś teatrzyk. PKW ma wyniki z WKW w Kielcach, kiedy przewodniczący WKW ma 12 z 14 protokołów. To skąd do cholery te wyniki z kieleckiego? Wzięte "z sufitu" i to one - używając słów Ziobry - straciły kontakt z rzeczywistością. Kolejny przykład to Elbląg, gdzie głosy były liczone i wpisywane w protokół tak, że zamiast 1 była 5, a co przewodniczący komisji miejskiej nazwał "zaniedbaniem nas wszystkich" w rozmowie z dziennikarzem - po prostu odmieniał przez osoby "ja zaniedbałem, pan zaniedbał, wszyscy zaniedbaliśmy"...Jakie pan zaniedbał? Dziennikarz zaniedbał? On liczył głosy czy komisja? Zaniedbaliśmy wszyscy, czyli kto? Naród? To jest zwyczajna farsa.
    Argument za nieważnością wyborów - % głosów nieważnych. A czy to, że ludzie nie myślą logicznie jest winą organizującego wybory? Nie :idea: co innego gdyby były jasne klarowne dowody na fałszerstwo wyników, że ileś ludzi głosowało tak, a zostało policzone inaczej. Powtórki wyborów nie będzie, bo PKW nie ma pieniędzy. Przetargu na system na przyszłoroczne wybory też przez jakiś czas jeszcze nie będzie, bo PKW nie ma pieniędzy. Nagle na nic nie ma pieniędzy ani czasu. Śmiech na sali :!:
  • adam7677
    Classic
    • 2013
    • 7

Dobry mechanik-Katowice

Witam wszystkich.Pilnie poszukuje dobrego mechanika w Katowicach dla mojej skody
    Moze ktos polecic jakis warsztat?.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Katowice ul Truskawkowa
      Spritmonitor.de

Komentarz

• kapi
        L&K
        • 2009
        • 1174
        • Fabia combi

Mar-Szal na Dąbrowskiej 2. w Ligocie.
        tel. 32 dwa pięć dwa 6768.
        OII sprzedana

Następca dużej czarnej - Mała czarna MC 1Z1Z

Komentarz

• adam7677
          Classic
          • 2013
          • 7

Dzieki.Umowilem sie na Truskawkowej mam nadzieje ze skory ze mnie nie zedra.

Komentarz

Pracuję...